KÜTAHYA / PAZARLAR - Sofular Ortaokulu

Ock

Pandemi döneminde öğrencilerimizi bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacı ile yapılan GÖREVİMİZ COVİD-19 İLE MÜCADELE isimli projemizde sona gelindi. /%. Yıl Ortaokulu ile ortak yürütülen projede öğrenciler salgın hakkında bilinçlendirildi.

Ock

Sofular Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Firdevs YÜKSEL ÇETİN VE Bolu Göynük Ekinciler Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Esmehan ÖZTÜRK kuruculuğunda başlayan, Gürcistan,Azerbaycan, İtalya ve Türkiye ortaklı 6 ülke 203 öğrenci ve 17 öğretmenden oluşan E-Twinning projemiz One Person One World ilk webinarını yaptı. Bu proje ile öğrencilerimiz dünyanın dört bir yanını tanıyacak ve İngilizce konuşma becerilerini geliştirecek.

Ock

E - twinning projemiz Bir masal bin diyar bu ay süpriz konuk olarak Hisarcık Dereköy Ortaokulu Türkçe öğretmeni Habibe DOĞRUOĞLU'nu davet etmişti. Cumartesi günü proje ortaklarının katılımı ile yapılan masal gecesi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Ara

E Safety Güvenli İnternet Günü Kutlandı.

SİMAV TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI ŞEREF KAZCIOĞLU BİZİMLE KİTAP OKUDU

Ara

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Hatice SOYBUDAK'ın 6. sınıf öğrencileriyle başlattığı Benimle Kitap Okur Musun Projesi kapsamında bu hafta köyümüz muhtarı

Sayın Mehmet Ali ÖZDEMİR 6. sınıfa konuk oldu.

ENGELLİLERİ DEĞİL, ENGELLERİ REDDET

BİRAZ EMPATİ..

May

Adil Şahin hocamızın kursları sonucu öğrencilerimizin ortaya koyduğu eserlerden oluşan resim sergimizi açtık.

May

Anasınıfı öğrencilerimiz tekne oruçlarını tutup iftarlarını aileleri ve öğretmenleri ile beraber yaptılar.Hazırladıkları dualar ve gösteriler mukemmeldi.Daha sonra öğrencilerimiz keplerini atıp mezun oldular. 1. Sınıf onları bekliyor.

May

Engelliler haftası kapsamında öğrencilerimizin empati kurabilmeleri için Simav Özel Eğitim okulunu ziyaret ettik.Sonrasında ise Simav Kent Müzesini ziyaret ettik.

May

SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASINDA TÜRKİYE 2.SİYİZ. Danışman öğretmenimiz Habibe DOĞRUOĞLU ve dereceye giren öğrencimiz Mehmet DUMLUPINAR´ı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz..