May

OKULUMUZ EGEP PROJESİ  KURUMLARLA İŞBİRLİĞİ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA TAZOF UN ORGANİZE ETTİĞİ ZEKA OYUNLARI YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ İSMAİL POSLU KULAMİDE İL İKİNCİSİ OLARAK BİZLERİ GURURLANDIRMIŞTIR.

May

OKULUMUZ EGEP PROJESİ BAŞARILI ÇALIŞMALARIN TEŞVİK EDİLMESİ KAPSAMINDA etwinning school etiiketi İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ EGEP PROJESİ CAHİT ARF MATEMATİK YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ŞİRİNCE MATEMATİK KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİLER.

May

EGEP PROJESİ MEDYA İLE İLETİŞİM ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ HABERLERİ BASINDA YER ALDI.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ RAMAZAN AYINDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI.

Nis

BİZİMLE KİTAP OKUR MUSUNUZ? projesi kapsamında Simav Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenleri ile güzel bir söyleşi gerçekleştirildi.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ OKUL SPORLARI KAPSAMINDA ÇANAKKALE FLOOR CURLİNG TURNUVASINA KATILDILAR.

Nis

Kütahya'nın en uzun soluklu okuma ve söyleşi projesi olan Bizimle Kitap Okur musunuz? Projemizin konuğu Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar Kağan ULU oldu.

Nis

OKULUMUZ 6/A VE 8/A ÖĞRENCİLERİ SİNEMA ETKİNLİĞİNE KATILDI.

Nis

OKULUMUZ 6.SINIF ÖĞRENCİLERİ EGEP PROJESİ DİJİTAL EĞİTİM KAPSAMINDA ARDUİNO DA YÜRÜYEN IŞIK DİZAYN ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRDİLER.

LDR İLE GECE KARANLIKTA YANAN IŞIK GÖRDÜĞÜNDE SÖNEN LED YAKMA PROJESİ

Nis

Okulumuz 8/A öğrencileri iftar yemeğinde buluştu.

Nis

Okulumuz 7.sınıf öğrencileri ramazan ayının getirdiği birlik beraberlikle okulumuzda iftar yaptılar.

Nis

Okulumuzda EGEP projesi din öğretimi etkinlikleri kapsamında ramazan ayının gelişini çoşkuyla kutladık.

Nis

Okulumuz öğrencileri EGEP projesi 'CAHİT ARF MATEMATİK YILI' etkinlikleri kapsamında pi günü etkinlikleri düzenlediler.