Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ KÖYÜMÜZ ŞEHİTLİĞİNDE BULUNAN ŞEHİT TEKİN KARAKÖSE VE ŞEHİT ZEYNEL KARAKÖSE'NİN MEZARINI ZİYARET ETTİ.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ EGEP PROJESİ KAPSAMINDA 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF'İ ANMA GÜNÜ'NÜ ÇOŞKUYLA KUTLADI.

Mrt

OKULUMUZ KÜTAHYA BOCCE TURNUVASINDA OKUL SPORLARI YILDIZ ERKEKLER İL BİRİNCİLİĞİ KUPASI KAZANDI

Mrt

EGEP PROJESİ, EĞİTİMDE İNOVASYON ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İSPANYOL ÖĞRETMENLER OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

Mrt

Okulumuz egep projesi kapsamında 18 Mart Şehitler Günü kutlandı.

Şbt

Okulumuz öğrencileri Kütahya EGEP kapsamında atıklardan nasıl faydalanır adlı çalışması.

Ock

Okulumuz Beşinci sınıf öğrencisi Ecrin Nehir KARAKÖSE velilerimize ve öğrencilerimize yönelik e-twinning semineri düzenleyecektir. Tüm Velilerimiz davetlidir.

Haz

Okulumuz Öğrencileri köyümüz şehitliğinde bulunan Şehit Tekin KARAKÖSE ve Şehit Zeynel KARAKÖSE'nin mezarlarını ziyaret etti. Kabri başında dua eden ve kur-an okuyan öğrencilerimiz şehidin bayrak direğinde bulunan bayrağı yeniledi.

Haz

Egep projesi kapsamında öğrencilerimiz için Kütahya il özel idaresi ve Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü bilim yolu projesi kapsamında Bursa GÖKMEN Uzay araştırmaları merkezine gezi düzenlendi.

May

LET'S BUILD A CULTURE BRIDGE e-Twinning projesi kapsamında 5 ülke 80 öğrenci kültürel çalışmalarına devam ediyor. Okulumuz öğretmenlerinden sınıf öğretmeni Ömer ÇETİN kuruculuğunda başlayan projede öğrenciler ingilizce ile iletişim kurarak yeni öğretmenler ve arkadaşlar tanıyor. Kültür paylaşımı yapıyor. İngilizce ünlü kişiler, müzik aletleri, çocuk şarkıları ve oyunların tanıtıldığı proje renkli ve kültürel etkinliklerle çalışmalarına devam ediyor.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizle spor yapıyorsak bu etkinliği velilerimizlede devam ediyoruz. Yaşam boyu sporla kalın.

Ara

Avrupa genelindeki okulların bağlı olduğu Ulusal ajans tarafından yürütülen e-twinning projeleri kapsamında okulumuz E-twinning school bayrağı almaya hak kazandı.

Ara

Öğrencilerimizin Kütahyamızdaki tarihi eserleri tanması adına Aizonia Antik kentine gezi düzenlendi. 6. Sınıf öğrencilerinin katıldığı gezide Aizonia antik kentinde incelemeler yapıldı

May

Okulumuz Öğretmenlerinden Mehmet Emin Erkan ve Erdi SUNGUR'un ortağı olduğu Stem'li Mucitler  e-twinning projesi  çalışmalarını 4 ay boyunca devap ettirip ürünler ortaya çıkardı bu ürünleri Sanal sergi yaparak herkesin gezmesine olanak sağladı.

Ock