Let's Learn Let's Have Fun

Okulumuz Türkçe öğretmeni Hatice SOYBUDAK tarafından yürütülen Let's Learn Let's Have Fun (Öğrenelim, Eğlenelim) adlı projede iki farklı ülkeden 13 ortak bulunmaktadır. Proje 2023 yılının Nisan ayında başlamış olup proje ortakları ile beraber belirlenen projenin sloganını doğadaki nesneleri kullanarak okulumuzun çim sahasına yazdık. Sloganımız We Have Fun, Learn And Prepare For The DIGITAL Future. Proje ile birlikte teknolojik araçları eğitime dahil ederek, oyun çağındaki öğrencilerin kalıcı öğrenmelerini sağlamak için yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri sağlanmaktadır.

19-06-202319-06-202319-06-202319-06-2023

Yayın: 19.06.2023 - Güncelleme: 19.06.2023 11:48 - Görüntülenme: 100