ONE PERSON ONE WORLD projemiz başladı

Sofular Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Firdevs YÜKSEL ÇETİN VE Bolu Göynük Ekinciler Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Esmehan ÖZTÜRK kuruculuğunda başlayan, Gürcistan,Azerbaycan, İtalya ve Türkiye ortaklı 6 ülke 203 öğrenci ve 17 öğretmenden oluşan E-Twinning projemiz One Person One World ilk webinarını yaptı. Bu proje ile öğrencilerimiz dünyanın dört bir yanını tanıyacak ve İngilizce konuşma becerilerini geliştirecek.

27-04-202127-04-2021

Yayın: 02.01.2021 - Güncelleme: 04.01.2023 14:59 - Görüntülenme: 444